Dag 3 och 4

Nu ska ni fa bilder fran de tva sista dagarna i Londrina! Orkar inte skriva massa bildtexter, sa de far ni hitta pa själva.

Pa lördagen sa hade vi bestämt att vi skulle aka in till shoppingscentret, som ligger typ fem minuter fran Alice med buss.
Efter lite shopping akte vi hem, gick förbi Alice ”mormors” hus, och sag att Alice mamma var där. De har kattungar sa vi gosade med dem tills vi akte hem. Sedan gjorde vi kladdkaka, och satt och göttade med den och chips framför Smurfarna, grymt bra film! Kändes sa himla bra att ha en myskväll pa det sättet.

Pa söndagen vaknade vi ganska tidigt och gick ner till poolen. Eftersom jag akte pa kvällen sa hade vi hela dagen pa oss!
Sedan när vi kände att vi började bränna oss sa bestämde vi oss för att aka in till shoppingen igen för att leta efter en katt till mig, vilket vi ända inte hittade. När vi kom tillbaka hälsade vi lite pa hundarna och kossorna, och mumsade lite pa Alice julhörna, avis!
Sedan gjorde vi ungefär ingenting fram tills det var dags att aka!

Londrina var verkligen fantastisk!
Och! De hade färsk mjölk, den godaste jag druckit sedan jag kom hit, man kunde dricka kranvattnet och spola ner papper i toaletten. Lite lyx den helgen helt enkelt!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s